sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kahta en vaihda...

...toinen on seksuaalinen suuntautumiseni.

Pitkästä aikaa taas kaikki peepsit siellä! Viikon odotuksenne palkitaan jälleen kerran sillä täällä ahkerat ihmisennäköiset taitelijat ovat visualisoineet kaksi ideaa stripiksi asti! Kynänjälkeä meiltä kummaltakin luvassa, joten älkää ujostelko, kun menette katsomaan.

Olette olleet oikein ahkeria kommentoijia ja arvostamme sitä kovin. Pitäkää yllä hyvää työtänne, niin autatte meitä jatkamaan taisteluamme seksuaalisten ja sukupuolisten vähemmistöjen puolesta!

Lopuksi haluaisimme toivottaa Pekka Haavistolle oikein paljon onnea tulevissa äänenlaskennoissa~ Tämä mies jos kuka sopii presidentiksi!

Momo kumartaa ja palaa kuolaamaan Castlea!

2 kommenttia:

  1. Haavisto nyt jäi valitettavasti kakkoseksi, kuten numeronsa ennusti. :( Mutta onhan se melko varmaa että kun kansa tässä kuuden vuoden aikana tajuaa, että ainoastaan rahaa ajatteleva presidentti ei ehkä ole paras, Haavisto saattaa pärjätä vielä paremmin ensi kerralla.

    Mutta ihanaa, taas päivitys! <3 Ihanaa kun jaksatte päivitellä näin ahkerasti ja säännöllisesti, suurin osa seuraamistani nettisarjakuvista on niin kuolleita...

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Näinpä! Olihan se tiedossa, että Niinistöä tuskin voitetaan, mutta silti myönnän olleeni hiukan kiukkuinen tuloksesta 8D Mutta ensi kerralla on tosiaan hyvät mahdollisuudet, ja olihan kakkossijakin aivan mahtava asia erityisesti meille vähemmistöille^^.

    (; Hienoa, että päivitykset miellyttävät. Tahdomme ehdottomasti pysyä tässä kerran viikossa -tahdissa, kun myös allekirjoittaneella on kokemusta hiljaisemmista nettisarjakuvista, ja ne tuppaavat harmittamaan kovasti (;
    //Defia

    VastaaPoista

Piristä päiväämme kommentilla