sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Katsaus tulevaisuuteen

Hejssan vain kaikki pienet ja suuret pumpulat siellä ruudun ääressä!

Tänään tarjoamme teille vilkaisun tulevaisuuteen, tottakai taiteen muodossa. Momo on askarrellut meille hienon kuvan kaikista tulevista Lepakoistamme! Ohessa on vain pieni palanen koko teoksesta, jota voitte käydä ihailemassa Muu taide -sivulla.

Tottakai saatte myös luettavaa: strippejä on lisätty kolme kappaletta, joista yksi sisältää kokonaiset kaksi arjen älynväläystä (Janetilta, keltä muultakaan?). Lisäksi Mian ja Scarletin lomamatka saa päätöksensä, mutta ehtivät he vielä reissunsa lopuksi törmätä tuttuihinkin, kirjaimellisesti.

Defia kumartaa ja kiitää jääkaapille.

3 kommenttia:

  1. Voih, Karhumiehen ilme tuota patsasta katsellessa. <3 Symppis.

    Ja mitämitämitä? Noissa uusissa hahmoissa... Toinenkin mies? Hyvin hämmentävää. :D Ja miehistä puheenollen... On ollut jo seksuaalivähemmistöläisiä, missä ovat sukupuolivähemmistöläiset?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Hihi, kyllähän Karhumies taidetta osaa arvostaa.

    Juu, miehiäkin tulee ainakin toinen kappale mukaan jossain vaiheessa. Mutta koska kyse tosiaan on lesbokerhosta, suurin osa hahmoista on naisia, jotka pitävät naisista.. Mutta sen verran voin paljastaa, että ainakin itselläni on käynyt mielessä tuoda mukaan myös sukupuolisen vähemmistön edustaja(;
    //Defia

    VastaaPoista
  3. Hahaa, Henna miten Scarletin kännisekoilu kuulostaaki niin tutulta? Aivan mahtava sarjakuva, saitta tästä uuen fanin! :D

    VastaaPoista

Piristä päiväämme kommentilla