sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Hyvää ystävänpäivää!

... joka on vasta tiistaina, mutta kuitenkin! (: Defia siis täällä taas, hei vain.

Kerrotaanpa ensin tämän viikon antimet. Sarjakuvaa on lisätty yhden stripin verran, siitä saanette hyvin yleiskuvan siitä, miten suosikkilesbojemme ystävänpäivä oikein sujui. Galleriaan saimme Momon kynästä hienon My Little Pony -inspiroituneen piirroksen, joka esittelee pääviisikkomme ponien muodossa! Hop hop kaikki katsomaan.

Asiaa on myös blogimme kyselyistä. Edellinen kysely uteli syitä Lepakoiden seuraamiselle, ja iloksemme saimme huomata, että lukijamäärä oli lähes kaksinkertaistunut aiemman kyselyn jälkeen! Mahtavaa! Useimmat ilmoittivat pitävänsä hahmoista ja aiheesta, mutta pari henkilöä ei itsekään oikein tiennyt, miksi sarjaamme seuraa. Toivottavasti tyttöjen (ja Karhumiehen) tulevat seikkailut antavat teillekin vastauksen.

Mahdollisesti huomasitte, että sivuun on taas ilmestynyt uusi kysely. Nyt tahtoisimme haastatella teitä seksuaalisesta suuntautumisesta. Paineita ei ole, koska vastaaminen on täysin anonyymiä, tämä koko tiedustelu on puhtaasti sitä, että olemme uteliaita. Joten tieteen nimissä, toivottavasti vastaatte (:

Defia nostaa hattua ja menee etsimään jäätelöä.

2 kommenttia:

  1. Kyselystä - mutta eilenhän tulimme siihen tulokseen että jokainen on vähän homo

    VastaaPoista
  2. Maija: Näinhän se taitaa olla. Ja hyvä niin 8D
    ~Defia

    VastaaPoista

Piristä päiväämme kommentilla