maanantai 25. kesäkuuta 2012

Hyvät juhannukset!

Itse kullekin oikein loistavaa sitä aikaa, jolloin satutte tätä lukemaan~ Ja hyvää juhannusta! Tällä kertaa omat sokeat lepakkomme lähtevät viettämään juhlaansa maalle ja polttamaan kokkonsa sinne. Mitä tästäkin taas seuraa?

Tosiaan, galleria esittelee yhden taideteoksen ja kolme strippiä Defian oivasta kynästä. Pelkästään vain yhden artistin tekeleitä, koska meikäläinen vaihtoi tänä juhannuksena asemapaikkaa eli muutti uuteen kotiin! Toivottavasti siellä sujuu paremmin.

Viikonloppuna on luvassa Helsinki Pride~ Ehkä sieltä tarttuu mukaan joitakin hyviä ideoita!

Siihen asti pitäkäähän jalat kuivina! Momo kiittää ja poistuu paikalta~

7 kommenttia:

  1. Voi! Olikin varmaan villi juhannus tällä poppoolla :D Mahtavia strippejä jälleen kerran!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän neitimme + Karhumies eivät tunnekaan muita käsitteitä kuin villi juhannus! 8D Kiitokset suuret kommentistasi, mukavaa kun pidit!
      //Defia

      Poista
  2. Yritin koko ajan Pridella kuikkia teiän näköisiä hemmoja. En onnistunut paikantamaan... Liikaa ihmisiä. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww! 8D Momo tosiaan oli paikalla lauantain kulkueessa ja ilmeisesti sen jälkeenkin, mutta itse en päässyt paikalle ollenkaan töiden + välimatkan vuoksi. Mutta mahtava kuulla, että meitä aivan etsittiinkin! Kiitos siitä^^. Toivottavasti sinulla kuitenkin oli hauskaa (uskon, mitä nyt kuulin meiningistä siellä).
      //Defia

      Poista
    2. Oli muuten hauskaa, mutta itse olin viiden metrin päässä kananmunasateesta. :( Aika moni varmaan lukikin siitä lehdistä.

      Poista
    3. aNightingale: Kyllähän sinä minut näit! Minä annoin sinulle kaksi tiukkaa halia puistossa kulkueen jälkeen 8D (muistaakseni, toivoakseni)

      ~Momo

      Poista
    4. Puistossa, kulkueen jälkeen? Lähdin heti kulkueen päätyttyä, enkä ollut puistossa. Taisi siis olla joku ystävistäni, joille jätin kyltin. :'D Paitsi jos muistini pätkiipätkiipätkii...

      Poista

Piristä päiväämme kommentilla