keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Tänään on keskiviikko

No niin! Hyvää päivää jälleen kaikki kanssaelävät ihmiset, jotka eivät kuulleet raivonhuutojani tänään. Olen päivitysvuorossani ruhtinaalliset kolme(?) ja puoli viikkoa myöhässä. Kaikenlaisia selityksiä olisi kyllä olemassa, mutta kuittaan ne kaikki vain pyytämällä nöyrästi anteeksi. Tänään ei todellakaan ollut minun viikkoni.

Enivei, nyt olemme jälleen takaisin raiteillamme. Tai ainakin minä olen. Tämä ruhtinaallinen, mutta silti niin pulmallinen päivitys antaa teille uskollisille lukijoille yksitoista strippiä luettavaksi ja yhden galleriakuvan Defian kynästä! Jei! Pian on sadan stripin raja rikki ja Sokeat lepakot muuttavat uuteen osoitteeseen Websin palvelimen alle.

Ja tässä päivityksessä tapahtuu kaikkea sadan stripin kunniaksi! Uusia jäseniä ja uusi kerhotalo! Käykää vilkaisemassa ennakkoa, sillä uusien jäsenien tiedot tulevat vasta ensi päivityksessä.

On piristävää nähdä, kuinka monta vastausta kyselymme on saanut, vieläpä varsin positiivisia tuloksia. Kiitos, kun olette olleet rohkeita vastanneita ja kommentoijia! Lukijakuntamme näköjään kaksinkertaistui taas. Olkaa toki mukanamme myös seuraavat sata strippiä!

Ja nyt, sen enempää pohdiskelematta, Momo painuu tästä muille maille tekemään jotain hauskaa, ennen kuin keskiviikon epäonnensäde osuu taas! Nähdään ensi päivityksessä!

2 kommenttia:

  1. En tiedä miksi... Mutta jostakin syystä mieli tekisi koko ajan parittaa Janet ja Vicky... Suloisia. :3

    Mutta kiitos stripeistä!~ Tämä kyllä korvaa tuon poissaolon, kyllä itse ainakin ymmärrän että teillä on muutakin elämää. :) Repeilin täällä ääneen monelle vitsille ja rakkaus Cathya kohtaan vain syvenee.~

    Eipä tällä kertaa muuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 8D Janet ja Vicky olisivat kyllä ihanan random pari. Eihän sitä tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, kun Vickyllä noita naisia riittää..~

      : ) Kiitokset kommentista, mukava, että runsas postaus miellyttää.
      //Defia

      Poista

Piristä päiväämme kommentilla