sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Karhuilua

Hei taas kaikki pienet lukijamme! Tänään meillä on teille tarjota yksi strippi tarinaa sekä hahmoesittely Janukselle . . . Voi kiesus, miksi nimesin hänet noin? *kylmiä väreitä*

Tässä nyt on viimeaikoina tullut kaksi uutta hahmoa, Janus ja Mia, ja mahdollisesti parin viikon sisään saadaan mukaan vielä "The Wicked one". Siksipä tahtoisimme kovasti kuulla teidän seuraajien mielipiteitä, vaikka anonyyminä, jos muuten pelottaa : ) Siispä.

Mitä mieltä olette uusista jäsenistä? Odotatteko kenties heidän tuovan jotain tiettyä lisää tarinaan? Ihan kaikenlaiset ajatukset ovat enemmän kuin tervetulleita.

Defia kuittaa ja pinkaisee katsomaan tanssivia tähtiä.

2 kommenttia:

  1. Januksesta tuli hieman mieleen Pasilan Routalempi, mutta mielenkiintoisempi mies on!

    (Routalempikin kun harrastaa muiden tylsistyttämistä jaarittelullaan sekä on kirjoittanut kirjan, jonka ajan mies seuraa ruohon kasvamista pellolla. Tuosta Januksen jäkälistä tuli hieman mieleen tämä kirja. Mutta kuten sanottu, eroavaisuuksiakin on!) :)

    VastaaPoista
  2. : D Aika mielenkiintoista! Itse en ole koskaan oikeastaan Pasilaa katsonut, mutta kovin tutulta tuo Routalempi kuulostaa. Kenties hän on Karhumiehen kadonnut isä...
    //Defia

    VastaaPoista

Piristä päiväämme kommentilla